Distinció del Consell de Mallorca

Categoria: Uncategorised
Publicat el Dilluns, 12 Febrer 2018
Escrit per Super User

El CEIP Juníper Serra està d'enhorabona. Ha estat premiat amb una distinció del Consell de Mallorca per la seva tasca de foment de l'esport base.

El centre participa al projecte "Suma't a l'esport" des de la seva 1a edició cosa que ha permés als alumnes conéixer diferents modalitats esportives minoritàries com handbol, tir de fona, flagrugby o l'atletisme.

La directora i un mestre recolliren la distinció a la Gala de l'esport celebrada el dia 8 de febrer al teatre principal de Palma.

Aquí podeu veure les fotos de l'acte i les notícies de la premsa.

Distinció1 

Activitat de música a primària

Categoria: Uncategorised
Publicat el Divendres, 24 Febrer 2017
Escrit per Super User

El 13 i 14 de febrer es va celebrar una activitat de música pels alumnes de primària. Podeu veure la notícia a continuació.

ACTIVITAT DE MUSICA A PRIMARIA-001

Guardar

Guardar

Premi escolar

Categoria: Uncategorised
Publicat el Divendres, 19 Febrer 2016
Escrit per Super User

PREMI AL RENDIMENT ACADÈMIC ESCOLAR

El passat dilluns 15 de febrer es varen  entregar els premis i distincions a l'esforç i rendiment acadèmic excel·lent del curs 2014-15. Una alumne del nostre centre, WENCE RIUTORT MORLÀ va rebre aquesta distinció!!

Enhorabona per ella i la seva família!!

premi wence

La Música és...Música

Categoria: Uncategorised
Publicat el Dilluns, 16 Gener 2017
Escrit per Super User

El passat dilluns, 19 de desembre, els alumnes d’Ed. Infantil del’escola varen poder gaudir de l’activitat organitzada per lamestra de música: “La Música és… Música”!! Podeu veure la notícia aquí.