1r berenar solidari 2017-18

Categoria: Centre solidari
Publicat el Dimarts, 21 Novembre 2017
Escrit per Super User

La comissió solidària va organitzar el primer berenar solidari el dimecres 14 de novembre. Aquesta vegada els encarregats de dur la coca o pizza van ser els alumnes de 5 anys, 3r i 5è de primària. Els doblers recaptats aniran destinats una part al Fons mallorquí de solidaritat . Volem agrair la vostra col.laboració. Podeu veure les fotos aquí

 berenar 1   berenar 2

LOGO FONS

1r berenar solidari 2016-17

Categoria: Centre solidari
Publicat el Dijous, 17 Novembre 2016
Escrit per Super User

La comissió solidària ha organitzat el seu primer berenar solidari el dimecres 16 de novembre. Aquesta vegada els encarregats de dur la coca o pizza han estat els alumnes de 5 anys, 3r i 5è de primària. Els doblers recaptats aniran destinats una part al Fons mallorquí de solidaritat i l'altre a l'associació "Down i més". Volem agrair la vostra col.laboració.

 Podeu veure les fotos en aquest enllaç

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Centre Solidari

Categoria: Centre solidari
Publicat el Dilluns, 09 Novembre 2015
Escrit per Super User

"La Xarxa Centres Educatius Solidaris del Fons Mallorquí neix el 2005 com a resposta a les demandes dels centres educatius de Mallorca per introduir el tema de la cooperació per al desenvolupament, les causes de les desigualtats entre els països i la solidaritat dins les aules. La finalitat és donar suport tècnic als centres que en formen part. Formar part de la Xarxa és una decisió de tot el claustre i s’estableix el compromís d’introduir els temes de l’educació per al desenvolupament dins del projecte curricular del centre. Per altra banda, el Fons Mallorquí s’encarrega de facilitar materials didàctics, exposicions, audiovisuals, contactes amb entitats, així com respondre a sol·licituds concretes dels centres per introduir dins la pràctica diària una visió crítica i transformadora de la realitat tant al Nord com al Sud."

El CEIP Juníper Serra és un centre adherit a la xarxa de centres solidaris del Fons Mallorquí de Solidaritat des de l'any 2009.

Per tal de contribuir en aquest projecte des d'aquesta comissió s'organitzen i es col·labora amb activitats sol·lidàries: 

  • Berenars Solidaris
  • Recollida d'aliments
  • Recollida de roba
  • Recollida de taps
  • Curses Solidàries

solidari1

solidari2

Aquest any  organitzam la 3a cursa solidària juntament amb la col·laboració amb l'ONG Save the children. Aquí podeu veure les fotos i vídeos

Banner Centro solidario Catalan

 

2n berenar solidari 2016-17

Categoria: Centre solidari
Publicat el Divendres, 12 Febrer 2016
Escrit per Super User

BERENAR SOLIDARI 2N TRIMESTRE

Dimecres 10  de febrer  els nins i nines de segon cicle i de 4 anys organitzaren el berenar solidari corresponent al segon trimestre .  Berenàrem tots junts al pati de l'escola de primària de les coques que els nins  d'aquests dos cicles voluntàriament dugueren al centre. Volem recordar que  amb aquests euros ajudarem a l'associació del Fons Mallorquí de Solidaritat i a l'associació Ángeles sin alas, associació que treballa i ajuda a famílies que tenen  infants hospitalitzats.

IMG 0232   IMG 0233

IMG 0234  IMG 0235