Xerrada Perills Internet

Categoria: Amipa
Publicat el Dijous, 12 Mai 2016
Escrit per Super User

Benvolguts pares i mares,


Les xarxes socials (de cada dia utilitzades pels infants en edats més primerenques) s’han convertit actualment en un factor indispensable de comunicació entre els joves en les que és necessari estar presents per a poder socialitzar-se amb els iguals.


Encara que en un principi tot pareixen avantatges també poden ser de vegades una font de problemes. L’adolescència és una etapa difícil en la que els joves són molt vulnerables i corren un autèntic risc quan entren en les xarxes socials sense conèixer amb exactitud els seus perills. El principal perill per als adolescents es deu a la poca importància que solenatorgar a la privacitat. Moltes vegades comparteixen fotografies i dades personals sense prendre cap tipus de precaució exposant-se amb això amolts de problemes.


En aquests moments, els pares i les mares necessitam informació, eines i recursos per poder educar els nostres fills i filles en la utilització segura i adequada d’internet i de les xarxes socials i saber quins són els perills més freqüents als que estan o estaran exposats per actuar de forma positiva amb ells.

Per això, des de l’Ajuntament de Petra, Serveis Socials de la Mancomunitat del Pla de Mallorca, UTS Petra, CEIP Juníper Serra i la seva AMIPA, vos volem convidar a pares, mares, tutors i familiars a la xerrada sobre els PERILLS D’INTERNET que farà la Guàrdia Civil a l’escola Juníper Serra de Petra el proper dilluns 16 de maig a les 19’30h.

 

VOS HI ESPERAM!!  

Concurs de narració i dibuix Sant Jordi 2016

Categoria: Amipa
Publicat el Dijous, 28 abril 2016
Escrit per Super User

L'amipa va organitzar el concurs de dibuix i narració per la diada de Sant Jordi d'aquest any. La temàtica d'aquest any era: Petra, el nostre poble.

Els guanyadors varen ser:

- 3 anys: Martina Llull Genovard

- 4 anys: Marta Romero Márquez

- 5 anys: Miquel Riera Font

- 1r cicle: Aina González Gual

- 2n cicle: Margalida Jaume

- 3r cicle: Maria Francisca Ripoll

Enhorabona a tots els participants i als guanyadors. A continuació podeu veure les narracions i els dibuixos.

Xerrada Alimentació

Categoria: Amipa
Publicat el Dijous, 04 Febrer 2016
Escrit per Super User
  • Xerrada organitzada per l'AMIPA sobre alimentació

L'amipa organitza una xerrada que té per títol: Alimentació familiar i infantil: un procés educatiu. Serà dia 18 de febrer a les 19 h. a l'aula multiusos de l'edifici de Primària. Imparteix Maria Antònia Puigrós.

xerrada amipa

Xerrada Assatjament

Categoria: Amipa
Publicat el Divendres, 19 Febrer 2016
Escrit per Super User

El pròxim 17 de marça les 19,  l'AMIPA organitza una xerrada taller sobre l'assatjament escolar. Serà impartit per Mica Garau, orientadora escolar. Serà a l'aula multiusos de l'edifici de primària de l'escola.

Estau tots convidats!!

xerrada

Amipa

Categoria: Amipa
Publicat el Dimarts, 10 Novembre 2015
Escrit per Super User

Aquesta secció pretén donar cobertura a totes les informacions que puguin sorgir de l' Associació de Pares i Mares de la nostra escola, la qual treballa per potenciar la participació de les famílies al centre i ajudar l'equip de mestres a crear una escola més agradable i acollidora possible.

 

INFORMACIÓ GENERAL AMIPA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMIPA PETRA

 

exraescolars

 

 

ESCOLA-NADAL

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar